16 Ekim 2011 Pazar

TARAFTARA SİTEM!!!

Geçen akşam erkek voleybol takımımızın İ.B.B ile yaptiğı sezon açılış maçına gittim.Fenerbasketten kardeşim
Barış EYMEN ile beraber tribundeki yerimizi aldık. Kendisi tam bir Fenerbahçe emektarı, daha sonra sensiblex Kerem ve Öcal arkadaşımızda bize eşlik ettiler.
Mac saat itibari ile biraz geç olsada gelinebilir bir saatti. Bu takim yıllardır SPONSORSUZ bir şekilde devam ediyor ve başarılar kazanıyor ama ÜVEY EVLAT olmaktan öteye gidemiyor.
Tamam her maç 1000 2000 seyirci gelsin gibi bir beklentim yok zaten beklenti değil hayal olur. Ama en azindan haftasonu müthiş bir oyundan sonra Arkas'a ders vermiş süper kupayı almış gelmiş bu takıma bi hoşgeldin denmezmi. En azindan bu maç için oraya 500 750 kişi gelse ne olur. Çok ayip bize hepimize çok ayıp
3 temmuz dan buyana çok zor ve dygusal günler yaşadık, futbol takımına zaten gerekli destek fazlası ile var amatör şubelere destek vermememiz gerekiyor,bu sene Erkek voleybol takımımız çok formda tambir takım havasında , İvan ve Marshall gibi iki Dünya yıldızı takımı müthiş sahiplenmişken , yerli oyuncularımız renkleri inanılmaz sahiplenmişken Castellani gibi çok iyi bir hocamız varken LÜTFEN ERKEK VOLEYBOL TAKIMIMIZA sahip çıkalım , salona gidebileceğimiz kadar gidelim, özellikle Avrupa kupası maçlarında min 1000 taraftar ile desteklememiz lazim ,bu takım , İVAN , MARSHALL ,ARSLAN ve diğer oyuncular seyirci ile daha motive olup daha keyifli ve daha iyi voleybol oynarlar.
Takım ciddi şekilde istim üstünde destek ile beraber Avrupa iyi noktalara gelebiliriz.
Haftaya italyanlar ile maçımız var grup liderlik maçı takıma destek vermeliyiz, buna ihtiyaçları var
BU TAKIM DESTEĞİ ÇOK HAK EDİYOR , BİRAZDA BİZ ONLARI HAK EDELİM
FEDAKARLIK ZAMANI!!!!!!


Herkese saygı ve sevgi
Cem AĞRAK

Hiç yorum yok: