9 Aralık 2010 Perşembe

Burhan Felek Spor Salonu'na Nasıl Gidilir? Ulaşım Yolları - Harita Krokileri

Yeniden inşa edilen 7000 kişi kapasiteli Burhan Felek Spor Salonu; tüm voleybolseverleri ve Fenerbahçelileri bu sezon boyu ağırlayacağından, hala salonun yerini ve nasıl gelebileceğini bilmeyenler varsa diye yardımcı olacak bir yazı hazırladım. Geçen seneki oynadığımız salon kapasitesinden kat kat fazla büyüyen bu salonda, artık yer bulamayız-içeri giremeyiz diye çekinmeden gelip, Fenerbahçe voleybol takımlarını destekleyecek olan tüm taraftarlarımızın ilgisiyle doldurmamız gerekir.

Salonun konumunu gösteren haritaların yanısıra, maç öncesi veya sonrası Kadıköy'e stada veya Caferağa salonuna bayan basket maçına gidilebilecek durumlar içinde bir fikir oluşturabilecek harita ve yol tariflerini ekledim.

Öncelikle belirtmem gerekir ki doğma büyüme Üsküdarlı olan biri olarak; buraya maça gelmeyi planlayan birine sanki o kişi İstanbul'u ve bu bölgeyi hiç bilmiyormuşcasına pratik bilgilerimi yazayım.

Yeni salon girişi ana cadde üzerinden merdivenlerle inilen yerde değil, askerlik şubesi ve haritalarda Doğu Garnizon Komutanlığı olarak gözüken yerin yanından aşağıya doğru inen yokuşta, 100 metre kadar aşağıda soldadır, yani Seyit Ahmet Deresi sokağındadır.
Diğer istikametten yaya olarak yada araçla gelenler sağ taraflarında görecekleri halı sahayı geçtikleri gibi ışıklardan ilk sağa inen yokuştan salon girişine gelirler.

Zeynep Kamil Hastanesi Çocuk Poliklinikleri, Doğum Acil,Kan Bankası, Sağlık Meslek Yüksek Okulu vb. birimler salona çok yakındır. Bu nedenle etrafta Üsküdar'a doğru inilen yolda çok sayıda eczane de vardır. Karacaahmet Mezarlığı spor kompleksi tesislerin arkalarından başlayarak ana yol üzerini çevreleyerek uzaklara kadar uzanan geniş bir alana yayılır. Şakirin Camii'de ana yol üzerinde biraz aşağıda kalır. Ana caddede tesislere ve havuzlara girilen kapının hemen karşısında Kartal Baba camii ve türbesi bulunur.

Selimiye'de Zeynep Kamil'e çok yakın olan, Üsküdar'ın tarihi semtlerinden biridir. Kadıköy istikameti üzerinde Selimiye, Üsküdar istikametinde ise Çiçekçi semtleri salona yaklaşık iki kilometre uzaklıktadırlar. Selimiye Stadı, Selimiye Orduevi, Kışla vs. bunlar yol üzerindedir.


Bilet - Salona Giriş
Salonda oynanan maçlara bilet satışları giriş kapısından içeri girerken yapılıyor. Lig maçlarında biletler 5 liradır. Avrupa kupası maçlarında ise 10 liradır.
Salon girişi önündeki Biletway gişesinde satın alınarak kapıdan giriş yaparsınız. Önemli maçların maç başlama vakti öncesi biraz giriş kuyrukları olur, onun dışında giriş rahattır.

Biletlerin üzerinde; koltuk numarası, blok vs. yazmayan serbest bir oturma düzeni vardır.
Aynı salonda arka arkaya oynanan maçların olduğu bir fikstür gününde bir girişle bütün maçları izleyebilirsiniz, istediğiniz yere oturabilirsiniz.

(Tabii bu noktada önemli olan takıma daha aktif destek veren taraftarlar arasında olmak isteyenlerin bir arada toplanmasıdır. Eğer daha ziyade maç seyretmekten yana bir tavrınız varsa lütfen taraftarların toplandığı alanları işgal etmeyiniz)

Yoğun ilgi olacağını düşündüğünüz maç günleri, maç saatinden en azından bir saat önce gelip rahat giriş ve yer bulma şansınız olur, ufak salonda oynadığımızda yüzlerce taraftarın dışarıda kaldığı çok maç olmuştu ama bu yeni salon herkese yetecek kadar geniş.


Yeme-İçme-Gezme-Eğlence-Alışveriş-Para vs.
Salon içindeki büfelerin haricinde, dışarda ana cadde üzerinde yol boyunca yemek yenilebilecek birşeyler içilebilecek bir çok yer vardır.
Anadolu yakasında açılan ilk alışveriş merkezi olan Capitol; salona yaklaşık 1.5 km kadar uzak, yürüyerek 10-15 dakikalık mesafede; maç önceleri veya sonraları zaman geçirmeye en müsait kapalı ortam yerlerden biridir. Kadıköy istikametinde ise biraz daha mesafeli olan Tepe Nautilus alışveriş merkezi vardır.

Ana cadde üzerinde alkol satışı yapan şarküteriler olduğu gibi, Bağlarbaşına doğru gidilince de alkollü pub restaurant tarzı yerlere rastlanılabilir. Bu cadde boyunca futbol maçlarının izlenebileceği alkollü alkolsüz mekanlar da mevcuttur.

Hemen yol üstünde kebapçılar, büfeler, pastane cafe tarzı yerler bol bol vardır, Bağlarbaşına doğru biraz yürünürse Little Ceasar's ve diğer birkaç pizzacıya rastlanır. Bağlarbaşı ve Altunizade'de çalışan kitleye hitap eden çok sayıda kaliteli restaurant ve fast food tarzı yer vardır.

Ana cadde üzerinde çeşitli bankalara ait ATM ler olduğu gibi, bazı bankaların şubeleri de vardır. Yapı Kredi, İş Bankası ve bir iki bankanın daha salona yakın şubeleri hizmet verir, Selimiye yönünde de Ziraat Bankası şubesi vardır. Bağlarbaşı ve Altunizade ise iş merkezleri ve şirket ofisleriyle dolu bir yer olduğundan neredeyse bütün bankaların oralarda şubeleri vardır.

BP benzin istasyonu salona en yakın benzincidir; Opet ve Total'in Altunizade'de istasyonları vardır, ayrıca Selimiye'de Opet ve Petrol Ofisi istasyonları vardır.

Süpermarket tarzı yer bakınanlar ana cadde üstünde biraz yürüyerek ulaşabilirler. Ara sokaklarda Zeynep Kamil Şok-Diasa vb. olduğu gibi Üsküdar'a inilen yokuşta iki-üç dakikalık yürüme mesafesinde Kiler Hipermarkette vardır.

Kiler Market karşısında, Şehir Tiyatroları Kerem Yılmazer Sahnesi bulunur. Doğancılar'daki Musahipzade Celal Sahnesi ve Kadıköy iskeledeki Haldun Taner sahnelerine ulaşımlar kolaydır. Sinema salonları açısından en yakın olan Capitol ve Tepe Nautilus içindeki salonlar dışında, genel ağırlık Kadıköy merkezinde olmak üzere Üsküdar'da da birkaç salon vardır.

ULAŞIMBu salonun mevkisi toplu ulaşım açısından bir çok imkan taşıyan bir bölgededir, Avrupa yakasından Kadıköy'e giden otobüsler, Kadıköy'den Ümraniye tarafına giden otobüs hatlarının büyük bölümü, Üsküdar-Acıbadem minibüs hattı, Kadıköy-Üsküdar(Bağlarbaşı) dolmuş hattı çok sık bir şekilde işlek olan bu Nuhkuyusu Caddesinden geçerler. Sanırım artık Kadıköy-Beykoz dolmuş hattı da bu güzergahtan geçiyor.

Otobüs ile gelecek olanların ineceği durak Askerlik Şubesi durağıdır. Bağlarbaşından geliş yönüne göre Pazarbaşı durağından sonradır, sol tarafta BP benzin istasyonunu görünce ineceğiniz durağa gelmişsinizdir. Kadıköy istikametinden gelirken ise Zeynep Kamil Hastanesi durağından sonradır, sağ tarafınızda otomotiv firması ardından halı saha gördüğünüzde ineceğiniz durağa yakınsınızdır.

Zaten durağın hemen orada Burhan Felek Spor Kompleksi tesisleri dikkati çeker, caddeden merdivenlerle girilen kısımda yüzme havuzu ve merdivenlerden devam edilince biraz aşağıda TVF 50.Yıl Spor Salonu (Geçen sezon maçları oynadığımız ufak salon) karşımıza çıkar. Eğer bu salon veya yanındaki havuzun içinden arkasına geçerseniz de çıkışta sağ tarafa yönelip yeni salona gidebilirsiniz, zira yeni salon ile birbirlerine bitişikler.
Ancak her zaman oradan geçişe izin vermeyebilirler, kapı kapalı olabilir

Ana girişe en kolay şekilde gidiş yolu, askerlik şubesi önünden geçip aşağıya giden yokuş sokağı inerek bir dakika içinde varmaktır. Garnizon komutanlığı ardından Ayedaş tesisleri arkasında Burhan Felek Salonu, onun da arkasında Volley Hotel aynı kaldırımda (yokuş aşağı inerken sol tarafta) bulunur.

Diğer istikametten yaya olarak yada araçla gelenler sağ taraflarında görecekleri halı sahayı geçtikleri gibi ışıklardan sağa inen yokuştan salon girişine gelirler.

Salon karşısında sağ tarafta boş araziler özel işletilen otopark alanları olarak değerlendiriliyor, ayrıca salonun altında da ücretli kapalı otopark mevcuttur (sekiz lira-saat limiti yok) Diğer yandan Burhan Felek Spor kompleksinin ve atletizm pistinin arkasında da bir giriş vardır, orada da ücretli açık otopark var. Spor kompleksi arkasındaki sokaklarda veya ana caddeyle kesişen ara sokaklarda boş park yerleri de bulunabiliyor.

İETT sitesine göre "Askerlik Şubesi (Üsküdar)" durağından geçen otobüs hatları ;
http://harita.iett.gov.tr/#

# 110 KADIKÖY-TAKSİM * (Çift bilet)
# 11P ÜSKÜDAR - SARIGAZİ EMEK MAH
#
11V ÜSKÜDAR - VEYSEL KARANİ# 125 KADIKÖY-BOĞAZİÇİ ÜNV-R.HİSARÜSTÜ * (Çift bilet)
# 12A KADIKÖY-ÜSKÜDAR ** (İndirimli Hat)
# 12C ÜSKÜDAR-POLİS HASTANESİ ** (İndirimli Hat)
# 13 KADIKÖY-ÇAKMAK MAH-ATAŞEHİR
# 13B KADIKÖY-YENİŞEHİR
# 14 KADIKÖY-YENİDOĞAN
# 14C KADIKÖY-BARBOROS MAH
# 14D KADIKÖY-İNKİLAP MAH.
# 14F KADIKÖY-KÜPLÜCE MAH
# 14K KADIKÖY-KAZIM KARABEKİR MAH.
# 14M KADIKÖY-KAVACIK
# 14R KADIKÖY-RASATHANE
# 14Y KADIKÖY-YAVUZTÜRK MAHALLESİ
# 15F KADIKÖY-BEYKOZ
# 500A KADIKÖY-EDİRNEKAPI * (Çift Bilet)
# 9A ALTUNİZADE-ATAKENT
# 6 KÜÇÜK ÇAMLICA - BULGURLU - ÜSKÜDAR

İETT ücret tarifesi
http://www.iett.gov.tr/metin.php?no=237

Bu otobüs hatlarına binerek, yada farklı yerlerden aktarma yaparak salona ulaşılabilir. Karşıdan gelen 120 Mediyeköy-Kadıköy , 127 Cevizlibağ-Kadıköy, 500 Topkapı-Kadıköy vb. birkaç hat ise metrobüs sonrası artık buradan geçmiyor.

Metrobüs kullananların nasıl gelebileceğine dair bir soruları varsa, aklıma gelen alternatifleri yazayım;

  • En ekonomik olarak Altunizade'de inip üstgeçitlerden sola yönelerek, Bağlarbaşı-Kadıköy istikametine normal tempoda yürüyerek, yaklaşık 20 dakikada salona varabilirler.
  • Köprü üzerindeki durakta inilerek Kadıköy'e giden 110 - 125 - 500A hatlarına aktarma yaparak Askerlik Şubesi durağına rahat ve hızlı ulaşabilirler.
  • Köprüyü geçip Altunizade durağında indikten sonra iki uzun üstgeçidi de aşarak Altunizade'den Bağlarbaşı-Kadıköy istikametine giden bütün otobüslere veya (yeterince kalabalıklarsa) taksiye binebilirler.

Vapurla Üsküdar veya Kadıköy iskelelerine gelenler için de salona ulaşım çok rahattır.
Üsküdar iskelesinden alternatifler ;

  • Üsküdar iskelesinden yokuş yukarı Zeynep Kamil hastanesi istikametine yürüyerek, normal tempoda 20-25 dakikada salona varılabilir, ekonomik tercihtir ama biraz yorucu olabilir
  • Üsküdar iskele önünden kalkan (kırmızı başlıklı) Üsküdar-Acıbadem minibüsleri ile 1.50 liraya Askerlik şubesi önünde inebilirler. (Yürüyerek çıkılan aynı yokuş minibüsün de güzergahı oluyor)
  • Üsküdar iskeleden sorarak Bağlarbaşı-Kadıköy dolmuşlarını bulabilirsiniz, önce Bağlarbaşına tırmanan dolmuş daha sonra Askerlik şubesi önünden geçiyor. Hiç kullanmadığımdan ücretini bilmiyorum ama tahminen 1.75 lira olabilir.
  • Üsküdar iskeleden 12A Kadıköy otobüsü veya 12C Polis Hastanesi otobüsleri Askerlik şubesi durağından geçer. 12A Bağlarbaşı istikameti üzerinden gelirken, 12C ise Doğancılar yokuşu istikametinden gider. Bunlar indirimli hatlardır, öğrenci akbil 0,95 lira, normal indirimli ücreti 1.10 liradır. 12A hem belediye hem halk otobüsleri sık sefer yapar ancak 12C gün içinde daha seyrek geçer.
  • Eğer 11v, 11p yada çok daha seyrek geçen 6 numaralı hatları görürseniz bunları da kullanabilirsiniz.

Kadıköy iskelesinden gelenler için alternatifler;

  • Yukarıda yazılı otobüs hatlarından Kadıköy başlangıçlı olanların neredeyse hepsi (Kadıköy'deki Eminönü-Karaköy iskelesinden önünden bakarsak); Haydarpaşa garına daha yakın olan taraftaki otobüs terminalinden kalkar, Askerlik Şubesi durağından geçerler. (Yalnız Avrupa yakasına geçenlere binip çift bilet ödemiş olmayın)
  • İskeleden caddenin karşısına geçip oradaki sarı dolmuşlardan sorup Bağlarbaşı'na gidene binebilirsiniz, indi bindi ücreti 1.60 lira olması lazım. (Orada genelde üç kuyruk vardır, Beykoz dolmuşları en önde olur, arkasından Üsküdar dolmuşları gelir, ama Bağlarbaşından geçenlerin üzerinde de Üsküdar yazar, doğru kuyruğa girip binmelisiniz) (Yanlış binerseniz de, Üsküdar dolmuşları Kapıağası mevkiinde sola döner, orada inip sağa doğru 10 dakikadan az yürüyerek salona varılabilir)
  • Bu dolmuşların bir kısmıda iskelenin Haydarpaşa garına yakın olan yerden yani otobüs duraklarının da ötesinden kalkarlar, oradan da binebilirsiniz.
  • * Trafik durumuna göre otobüs ve dolmuşla hareketten sonra 15-20 dakikada salona varılabilir.

Anadolu yakasından veya Avrupa Yakasında farklı yerlerden toplu taşıma araçlarıyla salona gelenler için Üsküdar,Kadıköy gibi ana merkezlerden ulaşım kolaydır.
Eğer oralara daha ters yerlerden geliyorlarsa, yada farklı noktalarda iniyorlarsa
;

  • Mesela Söğütlüçeşme'den Altunizade' ye metrobüsle gelebilirler.. Sonrası yukarda..
  • Kartal, Pendik ,Tuzla ,Gebze gibi istikametlerden Kadıköy'e gelen otobüs ve minibüsler; e-5 otoyolu üzerinden gelip Haydarpaşa Numune Hastanesinin orada kavşaktan Kadıköy'e dönerler. Buradan dönmeden önceki İsfalt durağında inip, sağdan merdivenlerle aşağıdan geçen diğer yola inerek, Bağlarbaşı istikametine giden otobüs veya dolmuşlarla Askerlik Şubesi durağına kısa sürede varabilirler. Yürümeye kalkarlarsa biraz mesafe olduğundan yarım saate yakın sürebilir.
  • Bağdat caddesi üzerinden gelenler; taksi yada özel araçla direkt gelmedikleri takdirde ; Kadıköy merkezine dolmuş yada otobüsle gelip oradan aktarma yaparak salona ulaşabilirsiniz. Ya da minibüs yoluna geçip Üsküdara giden otobüs yada minibüsler ile Altunizade'de inerek yolun kalan kısmını tamamlarsınız.

Boğazın uzak yakalarından sahilden, Beykoz'a kadar uzanan hatlardan gelenler;

  • Üsküdar veya Kadıköy merkezlerine gelip oradan otobüs,dolmuş ile gelebilirler.
  • Beykoz-Kadıköy dolmuşunu kullanarak direkt salon önünden geçebilirler.
  • Kavacıktan Kadıköy'e giden 14M hattı buradan geçer
  • Kadıköy-Beykoz 15F hattı salonun önünden geçer
  • Altunizade'den geçen otobüslerinden inerek aktarma ile yada yürüyerek yolu tamamlayabilirler.
Ümraniye taraflarından gelecek olanlar ;
  • Ümraniye çarşı içinden geçip Kadıköy'e giden yukarıdaki listedeki otobüslerin çoğunluğu salon önünden geçer.
  • Üsküdar'a giden minibüs hatlarıyla Bağlarbaşı'na kadar gelip oradan otobüs,dolmuş yada yürüyerek gelinebilir.


Özel araçlarıyla salona gelmeyi planlayanlar haritalardan rota planlayabilirler;

  • Karşıdan gelenler, Boğaziçi köprüsünden (birinci köprü) Altunizade/Bağlarbaşı/Üsküdar yazılı tabela çıkışını takiben gelerek, Bağlarbaşı meydanında üçe ayrılan yolda soldan (sağa giden yol Üsküdar meydanına gider) Kadıköy istikametine dümdüz gitmeleri gerekir. Köprüden Altunizade'ye çıkıp iki km kadar sonra salonun oraya varılır.
  • Anadolu yakasında çevreyollarını kullanarak E-5 üzerinden gelenler Üsküdar-Bağlarbaşı tabelasından çıkıp, Karacaahmet mezarlığı arasından geçen yolu takiben,ışıklarda sağa doğru giden yola yönelerek salona varabilirler.
  • Kuzey sahil taraflardan mesela Beykoz veya Kavacık'tan gelenler; sahilden Üsküdar'a gelip Zeynep Kamil'e çıkabilecekleri gibi; Boğaziçi köprüsü bağlantısını da geçip Altunizade üzerinden de gelebilirler.
  • Kavacık'tan, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne bağlanan İstanbul Çevreyolu üzerinden gelmeyi tercih edecek olanlar; Üsküdar çıkışından Şile otoyoluna geçerek Altunizade'ye oradan Bağlarbaşı-Kadıköy istikametini takiben salona varabilirler.
  • Sirkeci-Harem arabalı vapurunu kullanarak; Salacak sahil yolunu takiben Üsküdar meydanına ve oradan yokuş yukarı Zeynep Kamil'e varılabileceği gibi; Kadıköy-Üsküdar bağlantı yoluna geçilip Karacaahmet mezarlığı arasından geçen yolla da ulaşılabilir.
  • Anadolu Otoyolunu kullanarak şehirdışından veya farklı yerlerden gelecek olanlar; Boğaziçi Köprüsü istikametini takip edip, köprüden önceki çıkışı kaçırmadan, Altunizade-Üsküdar yönüne dönerek Bağlarbaşı üzerinden Zeynep Kamil'e varabilirler.
  • Bağdat Caddesi üzerinden, sahil şeridini takip eden yerlerden gelenler çevreyolunu tercih etmediyseler; Bağdat caddesinden hiç ayrılmadan, stadın yanından da geçerek yolu dümdüz Üsküdar istikametinde izlemeleri gerekir. Karacaahmet mezarlıkları arasından geçen yolun sonunda ışıklara varınca; sola dönüş Üsküdar istikametidir, siz sağa devam ederek Zeynepkamil Bağlarbaşı yönüne giderken az bir mesafe sonra salona varırsınız.

- 2014 Güncellemesi  -
Yeni metro ve Marmaray bağlantılarıda yapıldığından bir ekleme yapayım.

Kadıköy - Kartal metro hattını kullanarak
  • Ayrılıkçeşme durağında inilerek, Tepe Nautilus alışveriş merkezi önünden geçen Kadıköy-Bağlarbaşı dolmuşlarıyla yada salon önünden geçen otobüs hatlarıyla gelinebilir. 
  • Kadıköy Kartal metrosundan Marmaray'a aktarma yapılarak Üsküdar'da inilirse, oradan Zeynepkamil'e giden minibüsler salonun oradan geçer.
Marmaray kullanarak Avrupa Yakasından gelenler
  •  Kazlıçeşme,Yenikapı,Sirkeci duraklarından binilirse ; Üsküdar durağında inilerek Zeynepkamil'e giden minibüslerle ulaşım çok rahattır. Marmaray yolculuğu sonrası minibüsle toplamda yarım saate salonda olabilirsiniz. Minibüsler Eminönü vapur iskelesi önünden kalkar. (Üsküdardan kalkan sarı dolmuşlar o bölgeden geçmez)






Salon Konumu Google Earth görüntüsü



Daha Büyük Haritayı Görüntüle


Salon Konumu Google Maps Uydu Görüntüsü


Daha Büyük Haritayı Görüntüle


Salon Konumu Google Maps Harita Görüntüsü

Daha Büyük Haritayı Görüntüle


Salon Konumu Geniş Ölçekli Bakıştan Harita Görünümü

Daha Büyük Haritayı Görüntüle

Maçtan Maça Koşan Fenerbahçe Sevdalıları İçin
Salonlar ve Stad Arası Ulaşım Tarifleri

Voleybol maçından stada gitmek isteyenler için;
  • Arabasıyla gidenler Kızıltoprak istikametini takip etmeleri gerekiyor, ancak Marmaray projesi kapsamında Tepe Nautilus'un orada yapılan Ayrılıkçeşme Metro istasyonu çalışmasından dolayı, uzun bir süre için trafik yönlendirmesi Kadıköy Haydarpaşa girişinden olacak gibi gözüküyor. (Bu çalışmalar öncesi Kızıltoprak istikametine direkt geçiş mümkündü,ancak şimdi o kavşak tek yönlü trafik düzeninde olduğundan biraz daha trafik çilesi çekiliyor)
  • Salondan çıkıp dört beş kişi taksi ile stada varmak mümkün olabileceği gibi ; Kadıköy merkezine iskeleye giden dolmuş yada otobüslerle inip, oradan Altıyol üzerinden yürüyerek toplam 20-25 dakikada stada varılabilir.

Salon Konumu ile Kadıköy ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı arasındaki Uydu Görüntüsü

Daha Büyük Haritayı Görüntüle


Burhan Felek Spor Salonu - Kadıköy Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı
Ulaşım Rotası


Daha Büyük Haritayı Görüntüle


Voleybol maçından Caferağa'ya bayan basket maçına gitmek isteyenler için;

  • Araç ile veya taksiyle ulaşım için birkaç alternatif çıkabiliyor. Ancak salon Kadıköy'ün merkezinde, trafiğe pek müsait olmayan dar bir alan içinde kaldığından Kadıköy'e dolmuş veya otobüsle inip oradan yaya olarak ulaşım daha rahattır.
  • Kadıköy iskeleye vardıktan sonra ; Altıyol'daki boğa heykeline doğru çıkan ana caddeninde sağındaki ara sokaklara yönelmeniz gerekir. Balıkçılar Çarşısının da arkasında kalan paralel ara sokakları aşıp Barış Manço Kültür Merkezinin tam arkasında, Şifa Hastanesinin karşısında bulunan salona ulaşmanız yollarda kaybolmazsanız, iskeleden beş dakika bile sürmeyebilir.

Burhan Felek Spor Salonu - Kadıköy Caferağa Spor Salonu Ulaşım Rotası
Alternatif 1
(Arabayla)

Daha Büyük Haritayı Görüntüle


Burhan Felek Spor Salonu - Kadıköy Caferağa Spor Salonu Ulaşım Rotası
Alternatif 2
(Arabayla)

Daha Büyük Haritayı Görüntüle


Kadıköy İskeleden Caferağa Spor Salonu Ulaşım Rotası (Yaya Olarak)


Daha Büyük Haritayı Görüntüle


Erkek Basket Maçından Voleybol Maçına Geliş-Gidiş için ;
  • Şirinevler-Altunizade arası metrobüs yolculuğu bunun için en uygun olanıdır. Bu iki salon arası yolculuk ve yürüme kısmı da dahil bir saat on dakika civarı sürebiliyor.
  • Araba ile bu yolu katetmek isteyenler için ise aşağıdaki rota uygun olabilir.

Burhan Felek - Sinan Erdem Spor Salonu Arası Ulaşım Rotası (Arabayla)

Daha Büyük Haritayı Görüntüle

4 yorum:

Güray Gürsoy dedi ki...

Eline,beynine,emeğine sağlık abicim iyi düşünmüşsün.
Çok faydalı bir başlık.
Sabitleyeceğim zaten.

sensiblex dedi ki...

Sağol Gürol ağabey. Forumlarda falan çok sık görüyordum maça gitmek isteyipte salon yerini bilmeyenlerin sorularını.. Faydalı olur diye düşündüm.

Sen yada Burak antu forumunda da değerlendirebilirsiniz. Ayrı bir sayfa olarak yada maç topikleri içinde link olarak durabilir.

Salonun yeri nerededir, oradan oraya nasıl gidilir, bilet nereden kaç paradır vs. soranları aydınlatır.

Sanırım yazı içindeki google earth,maps uygulamaları yüzünden biraz sayfa açılımı ağırlaştı ama daha basit bir yol bulamadım.

Salon geniş,daha fazla taraftar ihtiyacımız var, bilmeyenler gelsin, gençler yolu öğrensin, çekinmesinler de ayakları alışsın yani :)

demivole dedi ki...

Emeklerinize sağlık. Harika olmuş...


Ben maçlara Beylikdüzü'nden geliyorum.

Beylikdüzü'nden salon ya da stadyuma geliş için İndirimli HT28 Beyklikdüzü-Avcılar otobüsüne binip (yaklaşık 25 dakika sürer yolculuk)son duraktan da Metrobüse geçerek Altunizade ya da Söğütlüçeşme üzerinden Burhan Felek ile Saracoğlu'na gidiyorum.

Ortalama süre 1 saat 20 dakika ile 1 saat 35 dakika arasında değişiyor.

filedefener dedi ki...

Eline ve emegine saglık Kerem abi çok harika bir konu olmuş..