11 Mart 2011 Cuma

M.Ali Aydınlar ''Yenilmemizi isteyenler var''


Fenerbahçe Acıbadem'in mimarı konuştu: Yenilmemizi isteyenler var...

CEV Şampiyonlar Ligi’nin ev sahibi Fenerbahçe Acıbadem’in kıskanıldığını söyleyen Mehmet Ali Aydınlar, “Bu kez kupayı kazanacağız” mesajı verdi!
Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı’nı iki yılda bir ‘Dünya markası’ haline getiren Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Sarı-Lacivertliler’in ev sahipliğinde 19-20 Mart’ta İstanbul’da yapılacak Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali öncesi HABERTÜRK’e özel röportaj verdi.

Hedef ve düşüncelerini içtenlikle paylaşan Aydınlar’ı en çok, Türk voleybolunu dünyada başarıyla temsil eden Fenerbahçe’nin başarısızlığına sevinen kesimler üzüyor. İşte Fenerbahçe Acıbadem ile ‘tüm kupaları’ kaldırmak isteyen Aydınlar’ın çarpıcı sözleri:
“Fenerbahçe Acıbadem’in voleybola kattıklarına bakın. Renk ve kalite getirdik. Büyük yatırım yaptık, Dünya’nın en iyi oyuncularını transfer ettik. Diğer takımlarda yatırımyapmak zorunda kaldı. İlk defa iki Türk takımı final four’da karşı karşıya geliyor. Daha önce voleybolun medyadaki yerine bakın bir de şimdi bakın.” “O yüzden voleybol camiası bize sahip çıksın. Ben şöyle bir şey hissediyorum. Bizim kaybetmemizi bekleyen bir kesim var. Zirveye çıktıkça yalnızlaşıyorsunuz. 2 maç kaybettik, bazı kesimlerden sevinç çığlıkları yükseliyor. ‘Nereden geldi bunlar?’ diye düşünüyorlar herhalde...”

‘BAŞARIMIZ KÜÇÜMSENİYOR’
“Dünya Kulüpler Kupası’nı kazandık. İnşallah Avrupa’nın en büyük kupasını da müzemize götüreceğiz. Fakat başarımız küçümseniyor. Dünya şampiyonu olduk, ‘Kolay’ deniyor. Neden bugüne kadar kimse kazanamadı veya final four’da final oynamadı o zaman...”

‘KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜM YOK’
Benim kaybetmeye tahammülümyok. 1 maç kaybettikten sonra 2-3 gün kendime gelemiyorum. Bir işe giriyorsak başarılı olmak gerekiyor. Fenerbahçe Acıbadem mutlaka finallerde olmalı. Tesadüfi başarı olmaz. Başarı da kurumsallaşmalı.

'HESABIMIZI GÖRECEĞİZ’
“Sene başında bu yana tüm planları Şampiyonlar Ligi Final Four’u için yapmıştık. Yarım kalan bir hesabımız vardı. Geçen yıl finalde Bergamo’ya 3-2 kaybetmiştik. Hedefimiz bu kez kazanmak. Bu kupayı düzenleyenlerden sadece Tenerife kazanmış. Umarım biz ikincisi oluruz. Amacımız ülkemize yakışan bir turnuva düzenlemek. Hazırlıklar son hızıyla devam ediyor.”

‘ELEME DEZAVANTAJ’
“Gruptan sonra eleme maçı oynamadık. Bu bir dezavantaj. Bizde 5 yabancı var. Türkiye liginde 3 yabancı var. Birlikte oynama, takım olma anlamında bir dezavantaj yarattı. Bunu gidermek için takımımız Cannes’a gitti, hazırlık maçı yaptı. Elimizde olsa hem eleme oynayıp hem final four’u buraya almak bizim için en ideali olurdu.”

‘DAHA GÜÇLÜYÜZ’

“Fenerbahçe bu sene hem daha güçlü hem daha tecrübeli. Dünya’nın en iyi pasörü Fafao bizde. Türkiye’nin en iyi pasörü Naz bizde. Sokolova ve Fürst’ü getirdik. Osmokrovic devam ediyor. Seda iyileşti. Kadromuz böyle geniş olsaydı geçen sezon da şampiyon olabilirdik.”

‘BAŞKANLIK NEDEN OLMASIN?’
“Şu anda Fenerbahçe Spor kulübü çok başarılı bir sezon geçiriyor. Bu başkanlık işi hep konuşuluyor. Bunları kongre dönemi konuşmak lazım. Kongre dönemi yaklaştığı zaman konuşuruz. 1 seneden fazla bir süre var. O zaman fikrimizi koyarız. Aday olabilirim de olmayabilirm de. Neden olmasın? Ama ben bugünden ne adayım ne de değilim diye bir şey söylemiyorum.”

VAKIF GÜNEŞ’TE TAKIM RUHU İYİ

“Yarı finalde oynayacağımız Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom çok iyi bir takım. Uzun süredir beraber oynuyorlar. Takım ruhu var. Onu görüyorsunuz. Maçtan kopmuyorlar. Elbetteki zor bir maç olacak. Oyuncularımıza güveniyorum. Bu maçlarda tüm yabancı oyuncularımızdan faydalanacağız.”


HTSPOR / Senad OK


**************
İsterler M.Ali Başkan İsterler.
Fenerbahçe'nin başarılı olması ötekilerin kıyametidir bu ülkede çünkü.
Dışarıda düşman aramaya gerek yok ki.Bizim Fenerbahçeliler bile hala bunu anlayamadı ne yazık ki.
Hala en büyük rakiplerimiz Doping Pilsen'ler,Eczacı'lar,Vakıfbank'lar,Arkas'lar,gs'ler,bjk'ler Türk takımı geyiği ile bizim Objektif Fenerliler (!) tarafından destekleniyor.Bizim gibi sığ kafalılar bir türlü bunu yapamıyor.
Hata bizde mi acaba ?
Bu Objektiflere soralım ''Fenerbahçe,Fenerbahçe Ülker,Fenerbahçe Acıbadem''  
Türk Takımı değil mi ? Yunan takımı mı ? Niye diğerleri sizin gibi objektif (!) olamıyor ?
 Onun için diğerlerinin düşüncelerini ,yenilmemizi istemelerini,kıskançlıklarını,fesatlıklarını,çekememezliklerini biliyoruz ve kaale almıyoruz.
ÇEKEMEYENLER ANTEN TAKSIN  !!!!!!!!!!!

Hiç yorum yok: