27 Mart 2011 Pazar

Coskoviç'ten Arkas'a Kupa Hediyesi (!)

Maalesef avucumuza aldığımız kupayı hediye ettik.Çok yazık oldu çok.
Kupayı böylesine kıl payı hem de ''Erkek Voleybolun gs'si vampir müessese''ye kaybetmek çok kötü oldu.
 Kronik servis kaçırma hastalığımız başımıza gene iş açtı.Anlamak mümkün değil,kimse de bir şey söylemiyor mu bilmiyorum ki.20.sayılardan sonra setin sonunda 3 servis arka arkaya kaçıran takım olur mu arkadaş ?
Sadece içeri atmayı düşündüğümüz ,bloğumuza ve rakibin dışarı vurmasına şans tanıdığımız setlerde başarılı olduk hep.Setin sonuna gelmişiz ne diye asılırsın daha.Burak nasıl atıyor biraz örnek alın ?

  - Kronik servis kaçırma ve manşet hatalarımız.
 -  Coskoviç'in ihanet derecesinde kepaze oyunu.
 - Agamez'i durduramamak.
- A.T.oğlu'nun provokasyonu ve Aziz Yener'in eyyamcılığı.
 Kupa hediyesinin nedenleriydi.

  Coskoviç tamam sakatlıktan çıktın birader de biraz dikkat be kardeşim.Ne hücumda varsın,ne blok ne serviste.Rakibin 4 numarası genç Burutay asıl mevkiisi pasör çaprazı olmasına rağmen takır takır oynadı ama sen hiç ? Hoca Cengizhan ile kısa süreler değiştirdiğinde bir de gülüyorsun çıkarılmana.
Yazık.Deli ettin beni deli.Tecrübeli bir oyuncusun sen yahu.Her voleybolcumuz % 100 kapasite ile oynamak zorunda  artık.Finallerde sakatlıktan çıkmıştı,şuydu buydu yok.Herkes % 100 ile oynayacak.
 Şaşkınova ,Coskoviç bunlar çok tecrübeli isimler.Finallerde böyle mi oynamalılar ?

 Castellani'nin gelişi  takımı biraz toparlamıştı.Miljkoviç'te toparlandı ama Marshall hep istikrarsız,Coskoviç rezil olunca Agamez'e Burutay'ın yardımı ile Ahmet Toçoğlu'nun  4.sette girdikten sonraki servis etkinliği ve 5.setteki ''klasik provokasyonu''nu Aziz Yener'e yutturması - dünden razı zaten - sonucu belirledi.
 Ahmet Toçoğlu ve Hüseyin Koç.Ezik herifler.Yatacak yeriniz yok.''Tipik başarıya giden her yol mübahtır makyavelist'' felsefesini başarıyla uyguladınız.Kına yakın.
 Marshall smacı vurmuş dönüp gidiyor,A.T.oğlu küfür ediyor ve o zaman dönüp geri geliyor.Hakem Aziz Yener'de ikisine de sarı kart gösterip 1 sayı önde olan onlara avantaj sağlıyor.Böyle şey olur mu yahu ? Suçlu orada A.T.oğlu.Sarı kart ona gösterilmeli.Ama Fenerbahçe olunca ortada hemen karşısında dururlar ezikliklerinden tabii.
  Onun için İBB'yi istemiştim finalde ama balları ile - dünde olduğu gibi - geçtiler onları.

Bu arada takımı ilk maçta da yalnız bırakmayan Demeter'e de bravo.Teknik olarak eleştirsekte adamlığı,insanlığı 1 numaradır.

     Şimdi lige döndük.Yolumuz çok zorlu.İBB ve arkasından Ziraatbankası gelecek.Finalde ise bu ezikler gene karşımıza gelecekler.Halkbank'ı elerler.Adım adım gideceğiz.Tek dileğim finalde bunları karşımızda görmek ve hesabı kapatmak.Hesap açık şu anda .....
 NOT : 
İstatistikler hala yayınlanmamış.Kaç servis kaçırdığımızı göremiyoruz.Cosko'nun performansını da.

Hiç yorum yok: