4 Şubat 2010 Perşembe

Nostalji : Voleybol Derbi Zaferleri & 3 Fenerbahçe Aslan'ı Avladı. 3-1

 16.02.2004
Fener, Aslan'ı avladı: 3-1
 

Ezeli rakiplerin filedeki mücadelesinde gülen taraf F.Bahçe oldu. G.Saray karşısında ilk seti kaybeden sarı lacivertliler, Gökhan Öner, Samaras, Dariusz ve Barış'ın etkili oyunlarıyla galibiyete ulaştı.
Erkekler Voleybol Birinci Ligi'ndeki Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde son set hariç hem heyecan, hem de kalite vardı. Bir tarafta sorunlarla boğuşan, gurur savaşı veren genç sarı kırmızılılar. Diğer tarafta da gittikçe güçlenen sarı lacivertliler. İşte böyle bir ortamda maça çıkan ezeli rakipler arasındaki mücadeleyi, F.Bahçe 3-1 kazandı.

Galatasaray, muhteşem bir ilk set oynadı. Fırat, Şevki, Can, Vefa ama özellikle de Ulaş, bu setteki performanslarını daha uzun zamana yayabilseler, ligde çok şeyleri değiştirebilirler. Maça stresin yarattığı tutuklukla başlayan Fenerbahçe'de, ilk sette Barış hariç ayakta duran yoktu. İkinci set ve üçüncü sette Gökhan Öner etkili servisleriyle, daha sonra Samaras yatık toplarıyla devreye girince, Galatasaray'ın direncini kırdılar. Dördüncü sette Fenerbahçe şov izledik. Milan oyuna katkı sağlamaya başladı ve yapılan oyuncu değişiklikleri de Fenerahçe'nin kadrosunun zenginliğini gösterdi. Fenerbahçe eğer blok-defans uyumunu Play-Off'lardan önce yakalarsa şampiyonluk iddiasını sürdürebilir. 

SALON: Burhan Felek
HAKEMLER: Kadir İlbeyli (***), Çetin Akbulut (***)
GALATASARAY:
Ulaş (***), Can (***), Fırat (**), Bekir (**), Murat Aslan (*), Şevki (**) (Vefa ***, Onur *, Murat Yıldız)
FENERBAHÇE:
Dariusz (***), Barış (***), Burak (**), Milan (**), Samaras (***), Gökhan Öner (***) (Hasan **, Gökhan Öztürk *, Uğur **, Rıdvan *, Erhan *)
SETLER: 25-18, 21-25, 17-25, 15-25
SÜRE: 75 dakika (16, 19, 22, 18) 

Hiç yorum yok: