17 Kasım 2011 Perşembe

Hedefimiz; Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu

2011-2012 CEV Voleybol Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan Bayan Voleybol Takımımız Fenerbahçe Universal’in hedefi şampiyonluk.

Son iki yılda ülkemize bir Avrupa ikinciliği ve bir de Avrupa üçüncülüğü yaşatan, 2011 Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası’nda zafere uzanan Sarı Meleklerimiz, şampiyonluk yolundaki ilk maçına 30 Kasım 2011 Çarşamba günü, 19:30’da Burhan Felek Spor Salonu’nda çıkacak.

Yardımcı Antrenörümüz Kamil Söz şampiyonluk yolundaki en büyük avantajımızın ’inanç’ olduğunu şu cümlelerle dile getirdi:
"2011-2012 CEV Şampiyonlar Ligi’ne Almanya’nın güçlü takımlarından Dresdner SC takımı ile oynayacağımız maçla başlıyoruz. Son iki yıldır iyi bir performans gösterdiğimiz Şampiyonlar Ligi’nde şu ana kadar bir ikincilik ve bir üçüncülük aldık. Hedefimiz her zaman Şampiyonlar Ligi’nde şampiyon olmak. Ama başarılı olmamıza rağmen bir türlü şampiyonluğu yakalayamadık. Fakat her geçen yıl daha da tecrübelendik, daha da hırslandık. Fenerbahçe Universal olarak bu yıl hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Bu inanç yöneticilerimizde, teknik heyetimizde ve en önemlisi oyuncularımızda mevcut"
Takım Kaptanımız Seda Tokatlıoğlu ise, "Şampiyonlar Ligi’nde son iki sezon çok iyi dereceler elde ettik. Artık Fenerbahçe’yi tüm Avrupa tanıyor ve tüm rakiplerimiz gücümüzün farkında. Her sezon olduğu gibi bu sezona da şampiyonluk parolası ile başlıyoruz. Grubumuzda güçlü takımlarla mücadele edeceğiz. Ama biz de güçlü bir ekibiz. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Seviyenin en yüksek olduğu bu ligde her maçımızı tek tek aynı ciddiyetle oynayıp kazanmak istiyoruz" dedi.

2011-2012 CEV Voleybol Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda yer alan takımımızın diğer rakipleriyse Azerbaycan’dan Rabita Bakü ve Fransa’dan ASPTT Mulhouse.

fenerbahçe.org

5 yorum:

sulozgul dedi ki...

Sayın Efsane Mırsic (isminizi bilmiyorum),bu blogda yayınlanan bütün yazıları keyifle okuyorum.Özellikle Erkek Takımına verilmeyen seyirci desteği eleştirilerinizin tamamına katılıyorum.30 kasımda oynayacağımız bu maçta da salonun tamamen dolu olmasını temenni ediyorum.Salon sporlarında özellikle de voleybol maçlarında gerçekten seyircinin katkısı yadsınamaz.Biz bile (protokol tribününün solunda oturan ihtiyarlar heyeti)önümüzdeki benchte oturan rakip takımın oyuncu ve teknik ekibini bozmak için yapmadığımız numara kalmıyor.Tabii küfür hariç.Aslında voleybol maçlarında oyunun pozisyonuna göre tezahürat ta yapılmıyor.Futbol maçı nda yapılan tezahüratlar da oyunu ve özellikle de yabancı sporcuları fazla etkilemiyor.Voleybol maçının her pozisyonunda toplu olarak ayrı bir tezahürat yapılabilse oyuna pozitif katkı daha fazla olur sanırım.Örneğin:Servis atarken alkışlamak,rakip smça giderken takımımıza "bloook blooook"diye bağırmak,biz smaç atarken "hooooop güüüüm"gibi ya da rakip servis atarken ıslıklamak şu anda aklıma gelenlerdir.Ama maç sırasında sürekli şarkılar söylemenin takıma bir katkı yapacağını sanmıyorum.Sadece set araları ve molalarda bu şarkılar söylenebilir.Bunları "12 numara org "sitesinde de dile getirdim.Sadece küçük bir eleştirimdir.Sevgi ve saygılarımla.Süleyman Özgül.Ataşehir

Güray Gürsoy dedi ki...

Değerli Büyüğüm Süleyman Bey (Abi) Merhaba.
Öncelik bu nazik,kadirşinas mesajınız için çok teşekkürler.
Sizin gibi değerli bir büyüğümüzün bizi takip etmesi ve onore etmesi çok kıvanç verici :))
Adım Gürol.Benim de yaş var.44
işte bahsettiğiniz çok önemli konu için yıllardır kendi çapımda sanal alemde çaba sarfediyorum.Amacım (genç kardeşlerimi de aldım yanıma :)))
Fenerbahçe Voleyboluna ilgiyi,bilinçli desteği arttırmak.
+1 kişi dahi kazandırsak kardır mantığı ile çabalıyoruz.
İstanbul dışında (Bursa) olduğum için maçlara gelme ve maçlarda organizasyon yapma şansım yok.Keşke olabilseydi,daha faydalı olurdum.
Uzaktan ancak bu blog ile gündemi canlı tutmaya çalışıyorum.
Aslında 7-8 yıldır epey yok katettik,eskiden pek çok kişi Fenerbahçe Voleybol Şubesini bile bilmiyordu.Tabii maçlara sürekli giden bir avuç kardeşimiz ve onların her daim sitayişle bahsettiği siz değerli büyüklerimiz (İhtiyat Heyeti lafını çok duymuşumdur :))) haricinde.
Şimdilerde başarılarla birlikte ilgi arttı ANCAAKKKKK paralel olarak destek artmadı ne yazık ki.
Daha doğrusu BİLİNÇLİ DESTEK ARTMADI.Buyurduğunuz gibi voleybolda maçı yaşayıp,etki etmek çok önemli.Rakip servis atarken konsantrasyonunu bozmak ve kazanılacak 1 sayı ile belki de set ve maç kazanıyoruz.
Sizler ve belirli küçük grup haricinde bunun farkında değiliz.
En son siz bizzat yaşamışsınızdır salonda Lube Banca maçında bir grup Fenerbahçe taraftarı geldi maçla hiç ilgilenmeyip futbol deplasman yasağını protesto ettiler ve 3.sette affedersiniz defolup gittiler.Böyle olmamalı.
Bu Fenerbahçelilik değil.
Bir diğer önemli konu.
Zaten Voleybola ilgi yeterli değil,bilinçli destek az iken erkek voleybol takımımıza ise yok denecek kadar az.Bu benim kanıma dokunuyor.
Sürekli bunu dile getiriyoruz, okuyorsunuzdur.Ben bunu kabullenemiyorum.
Ne yapmak lazım bilmiyorum ki ?
Yeni Salon yapılıyor ama Voleybol takımı orada olmayacak deniliyor.
Biraz önce Twitter'dan yönetici Ömer Temelli'ye sordum.Bayan basketbol takımı da orada olacak demiş.Ya Voleybol dedim,bakalım cevap bekliyorum.
Yeni salonda arka arkaya maç koyarak,çeşitli aktivite,kombine bilet mesela futbol veya basketbol kombinesi alana voleybol kombinesi bedava gibi çalışmalar yapılabilir.
Bir şeyler yapmak lazım.
Biz üstümüze düşeni yapmaya çalışacağız.Sizlerin de sesini duyurmaya hazırız.Bize yazabilirsiniz,Twitter'dan da zaten takipçimizsiniz,ulaşabilirsiniz.
Çok memnun oldum yorumunuza ve tanıştığımıza.
Selam ve Sevgilerimle.
Sağlıcakla kalın.
Gürol Hoca.

Güray Gürsoy dedi ki...

Bir iki harf hatası olmuş.O bölümü yeniliyorum ;

Aslında 7-8 yıldır epey yol katettik,eskiden pek çok kişi Fenerbahçe Voleybol Şubesini bile bilmiyordu.Tabii maçlara sürekli giden bir avuç kardeşimiz ve onların her daim sitayişle bahsettiği siz değerli büyüklerimiz (İhtiyar Heyeti lafını çok duymuşumdur :))) haricinde.
Şimdilerde başarılarla birlikte ilgi arttı ANCAAKKKKK paralel olarak destek artmadı ne yazık ki.
Daha doğrusu BİLİNÇLİ DESTEK ARTMADI.Buyurduğunuz gibi voleybolda maçı yaşayıp,etki etmek çok önemli.Rakip servis atarken konsantrasyonunu bozmak ve kazanılacak 1 sayı ile belki de set ve maç kazanıyoruz.

sulozgul dedi ki...

Sayın Gürol Bey,öncelikle blogda yazdıklarınızdan özellikle de istatistik yorumlarınızdan dolayı teşekkürler.Bu yorumlarla maçları daha bir keyifle izlemekteyim.Diğer blog yazarlarına da teşekkürler.Yazdıklarınız tamamen doğru.Bu takımlar hakettikleri ilgiyi bulamıyorlar maalesef.Biz de elimizden geldiğince salona seyirci çekmek için ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz.İstanbul'a maça gelirseniz tanışmak isterim.Salondaki yerimizi biliyorsunuz.Sevgi ve saygılarımla.Süleyman Özgül.Emekli Maden Müh.Ataşehir-İst.

Güray Gürsoy dedi ki...

Bir kez daha çok teşekkür ediyorum Süleyman Abi :)) Abi diyorum izniniz olursa,Siz de bana Gürol kardeşim diyebilirsiniz.Yüz yüze tanışmadık henüz ama tanışmış kadar olduk.O yüzden resmiyeti pek sevmediğim için bu şekilde yazıyorum :))
Çabalarımız aynı.
İnşaallah görüşürüz,çok isterim.
Kardeşlerimizden maça gelenler oluyor,iletirim Sizinle tanışırlar.
Selamlar - Sevgiler.
Sağlıcakla kalın..