22 Haziran 2010 Salı

Mehmet Ali Aydınlar'dan Jan de Brandt'a Veda Jesti !!!!

Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın geçen sezon antrenörlüğünü yapan Jan de Brandt’a bir veda yemeği verdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleşen yemeğe Mehmet Ali Aydınlar ve Jan de Brandt’ın yanı sıra Fenerbahçe Yüzme Şubesi Kaptanı Emin Gökalp Baş, Fenerbahçe Acıbadem Menajeri Violeta Duca ve Fenerbahçe Acıbadem Takım Kaptanı Çiğdem Can Rasna da katıldı.

Sıcak bir ortamda geçen yemekte Mehmet Ali Aydınlar geçen sezon Fenerbahçe Acıbadem’e yaşattığı başarılardan ve sağladığı katkılardan dolayı Jan de Brandt’a bir plaket takdim ederken; Takım Kaptanı Çiğdem Can Rasna da takım adına bir çiçek verdi. Antrenör Jan de Brandt ise Mehmet Ali Aydınlar’a özel bir hediye sundu. Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Jan de Brandt’a her şey için teşekkür ederken; Brandt geçtiğimiz sezon güzel başarılar elde ettiklerini söyledi. Çiğdem Can Rasna ise Jan de Brant ile güzel anlar geçirdiklerini ifade etti.

*****************************************************************************
 Görmek istediğimiz bu işte.
Artık bu gelenek Fenerbahçe'de yerleşmeli.Yakışmıyor Fenerbahçe'ye vefasızlık ve medeni ,şık olmayan ayrılıklar.M.Ali Aydınlar'a geçte olsa bu jesti için teşekkürler.
 ''Güzel Adam'' Jan'a da yaşattığı her şey için bir kez daha teşekkürler.Yolu açık olsun.
Umarım yollarımız ileride yine kesişir.

1 yorum:

cem emre dedi ki...

Çok Mutlu oldum. bize kulüp tarihimizdeki en büyük başarıyı yaşatan Jan adına yemek verilmesi tam fenerbahçeye ve sayın aydınlara yakışır bir tavır. Çok mutlu oldum çok. Umarım kulüp olarak bütün branşlarda bunu görürüz