16 Temmuz 2010 Cuma

Tomislav Coskoviç Türk Vatandaşı Oldu.!!!

http://www.balkanvolleyball.org/FFm26.jpg

Hakan Dinçay FB TV Filede Fener programında Cumhurbaşkanı'nın başvuruyu imzaladığını söyledi.Önce Bakanlar Kurulundan geçmiş.Şimdi de CB imzalamış.Resmi Gazetede yayınlandıktan sonra Nüfus ve Vatandaşlık İşlerinden yeni kimliğini  almasına kaldı iş.
 Tabii bu prosedüre başlarken TVF'ye danışılmıştı.TVF'de Milli takımda oynama sözünü tutarsa hiç bir sorun kalmayacak.Milli takımında ihtiyacı var zaten.
 Milli takımlarda devşirme olayı çok tartışılıyor.Ben de pek sıcak bakmıyorum ama Rusya bile    JR Holden ile Avrupa Şampiyonu oluyorsa bu devirde tutuculuk yapmanın anlamı yok.             Çok eleştirdiğim Alman Milli takımları ortada.Şakır şakır oynatıyorlar biz niye seyredelim ki.
 Neyse biz bizim takıma dönersek ; dün Geriç transferinde yazmıştım Coskoviç olayı keşke hallolsa da Türkiye'de de rüya 6 (7) ile çıksak diye.Sanki Hakan Bey yazıyı okumuş gibi hemen müjdeyi vermiş.
 Çok çok iyi oldu.Çok akıllı bir hamle aynı zamanda.Yıllardır eleştirdiğim Aziz Yıldırım yönetimlerinde en başarılı yöneticidir Hakan Dinçay.Buna rağmen yedek üyedir ayrı mesele.  Çok severim Hakan Bey'i.Helal Olsun diyorum.
FB Şubelerinde en sevdiğim branştır erkek voleybolu ve Hakan Dinçay sayesinde            nerelere geliyoruz.
 Arslan,Emre,Coskoviç,Marshall,Geriç,Miljkoviç (Serkan)
Genç ve başarılı Milli oyuncularımızla,tecrübeli yıldız yabancılardan oluşan mükemmel bir 6 (7) oldu.Yedekler de özellikle yedek pasör Burak'ta sorun var deniliyor.Katılmıyorum.
Yedeklerimizde gayet iyi.Burak'ta 20 yıla yaklaşan bir zamanda oynayan ve Babadan Voleybolcu (Babası Orhan Yavuz Tokat Plevne'nin eski antrenörü Voleybol Antrenörüdür) bir oyuncumuzdur.Şans bulduğunda elinden geleni yapar.
İBB final serisinde Arslan'ın sakatlanması ile oynadı finali kaybettik diye Burak yetersiz değil.
Elinden geleni yaptı.Ona az şans veren Demeter de sorgulanmalı.
Voleybol Şubesi elinden geleni yaptı.Transferler ve Kığılı forma sponsorluğu çok güzel.Gönül Acıbadem gibi daha güçlü bir sponsorluk isterdi ama koç gibi kaçanlar düşünsün ne diyelim.
 Artık bundan sonra iş taraftara düşüyor.Sanırım yeni Burhan Felek'te 29 Ekim'de açılıyor.
Hakan Dinçay Voleybol federasyonu ile görüştüklerini ''kombine bilet'' uygulaması yapmak istediklerini söyledi.Hadi bakalım FB taraftarı biraz bayanlardan gözünüzü ayırında erkek voleybol kombinelerine ilgi gösterin.Hakan Bey de dedi.''O Salonu bir maçta dolu görmezsem inanmayacağım desteğe'' dedi.
Aynen katılıyorum.
Bu sezon bu takımı da yalnız bırakırlarsa en ağır sözleri yazacağım burada ....

Hiç yorum yok: