9 Temmuz 2010 Cuma

Ersin Durgut Fenerbahçe'de !!!!!

 

Bu sezon yaptığı transferlerle, Lig Şampiyonluğu hedefine Avrupa’da Final-Four’u da ekleyen Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız, bir yıldızı daha kadrosuna dâhil ediyor.

Erkek Voleybol Takımımız yeni sezon için Halk Bankası’nın orta oyuncusu Ersin Durgut ile anlaşmaya vardı. 

4 Ağustos 1982 doğumlu milli oyuncu, Erdemirspor ile üç kez şampiyonluk yaşadı.

Ersin Durgut’un imza törenine ilişkin detaylar önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır.
fenerbahce.org

***************************************************************************
 Hayırlı Olsun diyelim yeni sporcumuza.

3

Ersin DURGUT

04.08.1982

2.08

Universal
 Ersin'i yetiştirenlerden biri de arkadaşım Beden Eğitimi Öğretmeni Kerim Yamak Hoca.Bursaspor'da yetişti.
1 yıl yıldız‚ 2 sene genç ve daha sonra da Bursaspor´un 1. Lig takımında forma giydi.Bursaspor Kulübü´nün bayan ve erkek voleybol takımlarını kapatmasından sonra 2001 yılında 1.Ligin güçlü ekiplerinden Erdemirspor´a transfer oldu. 6 sene Erdemirspor´da forma giyerek genç yaşta 3 kez Türkiye Şampiyonluğu‚   1 kez Türkiye ikinciliği başarıları yaşarken‚ Şampiyonlar Ligi ve Top Teams Cup Kupası´nda da forma giydi.
 Daha sonra Polis Akademisi ve geçen sezonda Halkbankası'nda forma giydi.
Erdemirspor'da Smaçör Polis Akademisi ve Halkbankası'nda Orta oyuncu olarak oynadı.O yüzden Universal olarak geçiyor mevkiisi.Milli takıma da çağırılıp zaman zaman oynadı.Bu sezon 2010 All Star Organizasyonunda da Yabancılar Karmasında arkadaşı Barış Hamaz ile beraber orta oyuncu olarak oynadı.
 Açıkcası Ersin bir türlü vasatı aşıp üst seviye takımlarında direk oynayacak oyuncu olamadı.Az süreler alan,servis ve blok için oynayan yedek oyuncu konumunda kaldı.3-1 kazandığımız sezonun ikinci maçında Kemal Kayhan'ın yerine orta oyuncu olarak oynamış ve 11 sayı, 4 blok.15 serviste 1 ace, 1 hata.Hücumda 12 / 6 . % 50 ile oynamış.İyi performans bu veriler.
 Aslında sürekli oynayabilse performansı artabilirdi.
 Demeter'in Erdemir'den öğrencisi olduğu için sanırım O istemiştir.Beklediğimiz bir isim değildi ama zaten yabancı orta da gelirse 4.orta oyuncu konumunda olacaktır.                                        Bizde de Kemal Kayhan'ın yedeği olacak.
Edindiğimiz bilgilere göre iyi bir Fenerbahçeliymiş.O nedenle takım için kazanç olarak görüyorum.Her branşta Fenerbahçeli oyuncularımızın sayılarının artması tek dileğim. 
O açıdan bu transfere sevindim yoksa çok fazla katkısı olacağını sanmıyorum.
 Son olarak büyük kurumsal yapımızın (!) müthiş iletişim kanalları maşaallah gene gene gürül gürül taraftara zamanında ve doğru bilgi akıtıyor.(!)  Bu transferi gene ilk olarak voleybolunsesi sitesinden öğrendik.Resmi sitemiz çok sonra lütfen açıklayabildi.Diğer iletişim organımız         FB TV'de dünkü Filede Fener programından bir şeyler öğrenebilirmiyiz diye sabah sabah 10'da kalktık oturduk TV'nin başına.2 tane sarı kafalı bayanın programında erkek voleybol takımı ile ilgili programın sonunda 30 saniye konuşuldu.Onda da Aylin Hanım iyi  bir yabancı orta oyuncu alınmalı diye 30 saniye geveledi ve program bitti.Helal Olsun valla.
Müthiş işliyor iletişim kanallarımız.Ondan sonra taraftar salonlara gelsin,niye maçlara gelmiyorsunuz diye sitem ediyorlar.Evet biz de bunu yazıyoruz ama siz önce taraftarı adam yerine koyup adam gibi bilgilendirme yapın ondan sonra maça niye gelmediklerini sorgulayın.

Hiç yorum yok: