14 Mayıs 2012 Pazartesi

Kapatıyoruz !!!!!!!

35 senedir Türk ve Dünya Sporunu (Futbol,Basketbol, Voleybol, Atletizm, Boks,Masa Tenisi,Bisiklet v.s.) yakından takip ederim.Gerçek bir Spor aşığı ve Sporseverim.Çok kişi bizi fanatik,holigan, antisporsever,centilmen olmayan olarak tanımıştır belki de.Hiç alakası yoktur.O Algının sebebi Türkiye'de bizzat ülkeyi yöneten zihniyetin getirdiği noktadan kaynaklanıyor.


   Evet bu ülkede çok açıktır ki bizzat iktidar ve belli bir cemaat tarafından FENERBAHÇE IRKÇILIĞI yapılmaktadır.Her şey ortada.Hiç yorum yapmaya gerek yok.
 Şu fotoğraflar yeterlidir ;
Devletin Polisi Facebook'tan aleni olarak şunu yazmaktan çekinmiyor bile ; 
"Devrem sende gelseydin bi tekme de sen atardın"

 Biz kimiz arkadaş ? Yunanlı olsak bunlar başımıza gelmez yahu.Ayıptır,günahtır,yazıktır.Bu ne kindir ? Bu kulübün ve biz taraftarlarının suçu nedir ? SADECE YIKILMAYAN SON KALE dedikleri için değil mi ?


  Biraz önce CSKA - Olimpiakos Euroleague Final Maçını izledim.Olimpiakos 19 sayı geriden gelerek son saniyede attığı basket ile Şampiyon oldu.
 Yemin ediyorum maçın bitiş düdüğü ile birlikte emeklerini ve yaşadıkları sevinci görünce gözlerim doldu,ağlamamak için kendimiz zor tuttum.
 Hani biz fanatiktik,holigandık,sporsever,centilmen değildik ?


   Bir Yunan takımının sevincinde bu duyguyu yaşayacak kadar Sporseveriz işte.
G.Saray'a karşı bu duyguyu yaşayamıyoruz.Ama niye ? Ülkeyi yönetenlerin getirdiği nokta bu işte.


12 yaşındaki Fenerbahçe formalı bir küçük çocuğu bıçaklayacak kadar,Rıdvan Dilmen kalp krizi geçirmiş denildiğinde ''Ölsün,gebersin'' yazabilecek kadar  Fenerbahçe nefretinden gözü dönmüş,bir Şampiyonluk için tüm insani,ahlaki değerlerini kaybetmişleri görüyoruz çünkü.
 Mübarek Olsun.Şampiyon oldular.Kına yaksınlar artık.


 Bir devlet takımını (!) zafere ulaştıracağız (!) diye Türkiye'yi Fenerbahçe düşmanı yaptılar,Fenerbahçe Irkçılığı yapıyorlar.


  Türk futbolunu,basketbolunu,voleybolunu bitirdiler bu uğurda.Her branşta bir Fenerbahçe kini,bir Fenerbahçe düşmanlığı,bir Fenerbahçe Irkçılığı,bir Fenerbahçe Engellemesi.Bu nedir arkadaş ?


 Fenerbahçe Şampiyon olur şike yapmış,şunu yapmış,bunu yapmış olur.
6 senede 3 kez futbol Şampiyonluğu,3 Türkiye Kupası,1 basketbol Şampiyonluğu,1 voleybol Şampiyonluğu çalınır her şey normal,her şey süt liman olur.Bu sene o bile yetmedi devletin ve cemaatin polisi terör estirdi.


 5 Kupalı geçen sezonun sonunda sanal alemi zaten bırakacaktım.Forumları zaten bırakmıştım,twitter ve bloglarımda yazıyordum.


 Malum 3 Temmuz tertibi patlak verince cepheden kaçmak olmaz deyip devam ettim.Ama artık yeter.Çok yoruldum,bıktım,bittim.


 Dünden beri taraftara yapılan polis terörü ile ilgili yönetimden iki satır açıklama bekliyorum ama nafile.Sus,pus oldular.Taraftarı bir kez daha sattılar.
 Onlar için taraftar sağmal inek.Kombine kart al,bilet al,fenerium'dan ürün al,taraftar kart al,dekoder al,ıvır zıvır al  demeyi bilirler sadece.
Ekleme:Saatler sonra yönetim bir açıklama yapabilmiş ''Neden olduğunu anlayamadığımız polisin bu tavrı...''  diyor.Geçmişler Olsun.


 Öte yandan bu operasyonun baş aktörü belliyken,bugün Trabzon'da Fenerbahçe taraftarını terörist ilan ederken benim Başkanım hala açık konuşmayıp, Başbakan'la benim arama kimse giremez diyorsa ben daha neyin mücadelesini yapayım,niye sağlığımı,değerli zamanımı,emeği harcayayım ki ?


  Artı kaç senedir önce forumlarda sonra burada Fenerbahçe Voleyboluna hizmet etmeye,destek olmaya çalışıyorum da karşılığında ne yetkililerden ne oyunculardan tek bir teşekkür bile görmedim.Twitter da takip etmeyi bile çok gördü hesabı olan oyuncularımız o kadar destek veriyoruzken.


Aynı şekilde blogu takip edenlerden de sadık 3-4 takipçimiz (onlara teşekkürler)haricinde yorumları ile destekleyen ve gene 1 teşekkür etmeyi çok görenler oldu.


Ha çok mu önemli ? Değil elbette ama biz bu işi gönüllü yapıyoruz,1 teşekkür
insanlar için bazen değerlidir.


 Kısacası belirsiz bir süre kapatıyorum.(Diğer bloglarımı da aynı şekilde)
Diğer arkadaşlarımdan yazmak isteyenler olursa yazabilirler ama ben yokum.


 Bugüne kadar yolu buraya uğrayan herkese teşekkürler.
Sağlıcakla....

8 yorum:

Adsız dedi ki...

biraz dinlen gene devam et abicim

sulozgul dedi ki...

Sevgili Gürol,eleştirilerinde ve yakınmalarında çok haklısın,ne diyeyim.Bırakmanı tabii istemiyorum ama haklı gerekçelerin var ve tamamen senin insiyatifinde olan bir tasarruftur.Buna da saygı duyarım.Emekli olup Kdz.Ereğli'den İstanbul'a geldiğim 2008 ekim ayından bu yana kendime meşgale olarak salon sporlarını hedef seçmiş ve en çokta hoşlandığım voleybol maçlarının sıkı bir takipçisi olmuştum.Bu arada tamamen tesadüf eseri senin blogunu fark ettim.Bunun bana çok faydası oldu.Öncelikle bu sporun inceliklerini, istatistikleri yorumlamayı ve maçları da ona göre izlemeye başladım.Bu yönde sayenizde voleybol sporuna bakış açım değişti.Bana bu bloga yazan arkadaşların katkıları için başta sen olmak üzere hepsine çok teşekkür ederim.Bir de bu blogun sayesinde sadece yazışmalarla bile olsa senin gibi değerli bir arkadaşı tanıma fırsatı buldum ki inşallah bir yerlerde buluşur belki de beraber bir maç seyrederiz.Bunun yanında sevgili Cem,Kerem ve Fatih'le tanışma fırsatım oldu ve ara ara salonlarda karşılaşıyoruz.Bu bile senin blogunun sosyal işlevinin bir göstergesidir.Tekrar sana teşekkür eder belki başka bir yerde eğer yazarsan ve bana da bildirisen sıkı bir takipçin olacağımı garanti ederim.Sevgi ve saygılarımla.Süleyman Özgül

Güray Gürsoy dedi ki...

@Maçanın Papazı
Yorum için teşekkürler ama sanmıyorum.

@sulozgul
Değerli büyüğüm Süleyman Abi
Her zamanki gibi kadirşinaslığın için çok teşekkürler.
Ben de Senin gibi çok değerli bir abimle sanal olarakta olsa tanıştığım için çok mutluyum.
İnşaallah günün birinde yüz yüze de görüşeceğiz.
Selam ve Sevgilerimle..

Levent TR dedi ki...

Bloglarını takip ederek çok şeyler öğrendim,hakkın ödenmez Gürol hocam.Bırakmanı hiç istemesem de kararına saygı duyarım.Nazilli'ye geldiğinde tanışmak isterim.Selamlar,sevgiler,saygılar...

Güray Gürsoy dedi ki...

Teşekkürler Levent'cim.
İnşaallah tanışırız :))
Selamlar - Sevgiler.

pasmanika dedi ki...

Sanal ortamdaki en kapsamlı Fenerbahçe Voleybol bloğudu. Kapatıyor olmanıza üzüldüm.Umarım fikrinizin değişmesine neden olacak gelişmeler olur. Gecikmeli de olsa şimdiye kadar yaptıklarınız için teşekkürler.

Güray Gürsoy dedi ki...

@pasmanika
Çok teşekkürler sağolun.

legend888 dedi ki...

Abicim bu güzel yazılarından bizi mahrum bırakma.Böyle içerikli sitelere ihtiyaç var.Yorumlarını ilgiyle takip ediyordum.Umarın tekrar yazmaya başlarsın.